• nuhou111

NUHOU

ʻO nā ʻike koʻikoʻi no nā mold Plastic

I ka hāʻawi ʻana i nā kikoʻī o nā mold plastic, pono e hoʻokomo i kēia ʻike:

46ffb787296386bf55221ea167600c63_1688108414830_e=1691625600&v=beta&t=eBxg2T3pv8avZJkjF4DP3V9EIwuMqgP8Hwto

1. Mea Hana: Hōʻike i ke ʻano o ka mea plastic i hoʻohana ʻia no ka hana ʻana i ka ʻōpala.ʻO nā koho maʻamau ka ABS, polypropylene, polycarbonate, a me ka nylon.
2. Māhele Geometry: E wehewehe i ke ʻano, ka nui a me ka paʻakikī o ka ʻāpana e hana ʻia me ka poni.Hāʻawi i nā kiʻi, nā faila CAD a i ʻole nā ​​prototypes e kōkua i ke kamaʻilio ʻana i ka hoʻolālā makemake.
3. Mold Mold: E wehewehe inā makemake kāu noi i nā mold injection, blow molds, a i ʻole kekahi ʻano kikoʻī ʻē aʻe.E hoʻoholo kēia i ka paʻakikī o ke kaʻina hana a me ka hoʻolālā ʻana.
4. Cavity: Hōʻike i ka helu o nā lua e pono ai i loko o ka mold.E pili ana kēia i ka helu o nā ʻāpana like i hiki ke hana ʻia i ka manawa like.Hoʻopili ia i ka throughput a me ka manawa pōʻai.
5. Hoʻopau ʻili: Hōʻike i ka hoʻopau ʻili i makemake ʻia o ka ʻāpana i hoʻoheheʻe ʻia.Loaʻa nā koho i ka laumeʻa, kikokikona, a i ʻole kahi hoʻopau kikoʻī i makemake ʻia.
6. Hoʻomanawanui: Hāʻawi i ka ʻike e pili ana i ka hoʻomanawanui ʻana no nā ʻāpana i hoʻoheheʻe ʻia a me nā hiʻohiʻona.E kōkua kēia i ka hoʻoholo ʻana i ka pololei e pono ai no ka hoʻolālā mold.
7. Die Steel: E wehewehe i ke ʻano kila make i makemake ʻia no ka hale make.ʻO nā koho maʻamau ka P20, H13 a me S136.ʻO ke koho o ke kila e pili ana i ka nui i manaʻo ʻia a me ke kālā.

8. Pūnaehana Hoʻoluʻu: E wehewehe i nā koi kikoʻī no ka ʻōnaehana hoʻoluʻu, e like me nā kahawai wai, baffles, a i ʻole nā ​​​​mea hoʻokomo wela, e hōʻoia i ka maikaʻi a me ka hoʻoluʻu like ʻana o ka mold.
9. Pūnaehana Ejection: E hōʻike i ka ʻōnaehana hoʻokuʻu i makemake ʻia, e like me ka ejector pine, ejector sleeve, a i ʻole ejector air, e wehe i ka ʻāpana i hoʻoheheʻe ʻia mai ka lua.
10. Mold Maintenance: E wehewehe i nā koi kūikawā a i ʻole nā ​​ʻōlelo aʻoaʻo no ka mālama ʻana i ka mold, hoʻomaʻemaʻe a me ka hoʻoponopono ʻana e hōʻoia i ka lōʻihi a me ka hana maikaʻi loa o ka mold.
ʻO ka hoʻokomo ʻana i kēia mau kikoʻī e kōkua i nā mea hoʻolālā a me nā mea hana e hoʻomaopopo i kāu mau koi kikoʻī a hana i nā mold e hoʻokō pono i kāu mau pono a me ka maikaʻi.


Ka manawa hoʻouna: Jul-04-2023